АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Порвані долари можна обміняти: де це можна зробити і скільки коштує

12-11-2023, 19:00
Бажаєте обміняти пошкоджені долари? Це можна зробити. Але не всі банки приймуть порвані купюри. Які нові правила запровадив Нацбанк?
 


 В Одесі провели складну операцію на легені новонародженій дівчинці

12-11-2023, 17:00
Медики Одеської обласної дитячої клінічної лікарні вдало провели складну операцію з рентгеноваскулярної дилатації (розширення) клапана легеневої артерії новонародженій дівчинці.
 


 "Треба погоджуватися на переговори!" Ілон Маск знову відзначився скандальною порадою для Зеленського

12-11-2023, 15:00
Американський мільярдер Ілон Маск знову зробив скандальну заяву про повномасштабну війну Росії проти України. Він виступив за те, щоб президент Володимир Зеленський пішов на прямі переговори з російським диктатором Володимиром Путіним.
 


 The Guardian: Расмуссен запропонував прийняти Україну в НАТО, але є нюанс

12-11-2023, 13:00
Колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен запропонував схвалити заявку на членство України в альянсі, але без окупованих Росією територій, пише The Guardian .
 


 Хто має право на безкоштовний проїзд у маршрутках?

12-11-2023, 11:00
В Україні є категорії громадян, які мають право на пільговий проїзд, тобто ці люди можуть безкоштовно користуватися громадським транспортом: трамваєм, тролейбусом, автобусом чи маршруткою. Спроби проїхати безкоштовно у маршрутці часто призводять до конфліктних ситуацій, хоча за законом вони мають рацію. Хто має таке право?