АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 У КОЛІ ВЕЛИКОЇ РОДИНИ


7-02-2021, 13:30 |

19 січня засновник великого роду Павло Миколайович Семенюк із Доброслава відзначив 90-річний ювілей.

З букетом квітів і подарунком його прийшли привітати селищний голова Людмила Прокопечко і голова селищної ради ветеранів Микола Вторенко. Вони побажали знаному землякові міцного здоров’я і, звісно ж, зустріти у колі своєї великої, дружної і працьовитої родини 100-річний ювілей.

А родина Семенюків — справді унікальна. Два роки тому вона увійшла до рейтингу найбільших в Україні, посівши перше місце. До речі, у 2012-у нинішній ювіляр, розповідаючи кореспондентові, що у нього 10 дітей, 80 онуків і 200 правнуків, висловив припущення, що з часом їх буде 800. Через дев’ять років на запитання журналіста, скільки ж зараз у нього правнуків, голова роду відповів — 400.

Син Павла Миколайовича В’ячеслав поділився інформацією про свою сім’ю: у нього семеро дітей (онуки діда Павла) і 27 онуків (правнуки). Тож вітати свого дідуся-прадідуся з ювілеєм прийшла ціла ватага. У просторій кімнаті, в якій і ми вели бесіду, вміщаються три довгих столи, за які можуть сісти до 40 осіб, а якщо це діти — то й 50. Так-от, як розповідає В’ячеслав, щоб поздоровити ювіляра, вони змогли вміститися за три заходи. А сам ювіляр, природно, трохи втомився від вітань-обнімань.

До слів з відомої пісні «мої роки — моє багатство» у нашому випадку слід додати: «і мої внуки та правнуки».

Афанасій ГАЙДАРЖІ.
смт Доброслав.


Газета: Чорноморські новини
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.