АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Читай! Пиши! Перемагай!


18-09-2023, 13:00 |

Щорічний конкурс «Книголюб» вийшов на фінішну пряму — читацькі відгуки приймаються до 20 вересня включно.

 https://www.facebook.com/groups/130701072313730/posts/611858167531349/

Ось уже 12 років поспіль це творче змагання об’єднує людей, для яких читання залишається одним із ключових факторів розвитку особистості. Попри складні виклики воєнного часу, інтерес до книги не згасає. І це засвідчують бібліотекарі: упродовж квітня-вересня екскурсійну програму, спрямовану на ознайомлення різновікової читацької спільноти із виданнями, що представлені на конкурс, відвідали понад 500 осіб. Із них більше півсотні уже надіслали свої відгуки на вітчизняні новодруки, які привернули їхню увагу.

Надзвичайно тішить факт зацікавленості «Книголюбом» серед студентів, які з величезного переліку представлених на сайті ОННБ видань обрали одне чи й навіть кілька. Цьогоріч до конкурсу долучилися також українські захисники, які надіслали з фронту свої відгуки на прочитані книжки.

30 вересня, під час урочистостей до Всеукраїнського дня бібліотек, компетентне журі відзначить найбільш цікаві, інформативні, оригінальні та емоційні відгуки (згодом з ними можна буде ознайомитися на офіційній сторінці ОННБ (http://odnb.odessa.ua/ у розділі «Книголюб»).

Тож до уваги кожного, хто любить читати: ви можете написати найкращий відгук на книжку, яка вас захопила, і стати переможцем конкурсу, отримати грошовий приз і пам’ятні подарунки від спонсорів та партнерів.

Детальніше про умови конкурсу — на сайті ОННБ odnb.odessa.ua та в спільноті «Книголюб» facebook.com/groups/bookfan.


Газета: Чорноморські новини
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.