АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Тренерський почерк Пасічника


3-06-2024, 13:00 |

У суботу, що минула, спортивний зал одного з одеських вишів (з міркувань безпеки не називатимемо його координат, але організатори змагань дуже вдячні господарям за наданий тимчасовий прихисток) був заповнений радісним дитячим сміхом, азартом виборювання перемоги, оплесками на честь тих, хто виявився спритнішим, натренованішим.

 

Тут проходила відкрита першість Одеської області зі спортивного багатоборства. Проводилася вона на честь громадсько-політичної газети «Чорноморські новини». Головний арбітр змагань і їх натхненник — заслужений тренер України Микола Пасічник.

Микола Антонович уже майже пів століття дружить з творчим колективом цього патріотичного видання, а зі сторінок «ЧН» читачі дізнаються про успіхи тренера та його учнів. Впевнений, що наша «Чорноморка» (а для мене газета є рідною, читаю її і дописую до неї вже багато десятиліть), яка у липні святкуватиме 107-у річницю від виходу першого її номера і яка нагороджена медаллю «За оборону Одеси», безумовно, буде гідно пошанована і після перемоги над російськими агресорами.

Втім, повернімося до обласної першості зі спортивного багатоборства. Цього разу у змаганнях взяли участь 52 юних спортсменів, які показали чудові результати у своїх вікових групах. До речі, наймолодшому з учасників ще й п’яти рочків не сповнилося, а він завдяки до-свідченим тренерам уже впевнено почувається на борцівському килимі.

Турнір відбувався у дружній атмосфері, тож переможених на ньому не було — усі отримали медалі і дипломи від організаторів. А от переможці були: у своїх вікових і вагових групах перші місця посіли 22 юних спортсменів.

Детальніше про змагання і їх учасників — у наступному номері газети.

Володимир ПАВЛІЧЕНКО

Газета: Чорноморські новини
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.