АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Укрзалізниця завершила будівництво режимних зон КПВВ «Чонгар» та «Каланчак»


20-11-2019, 13:30 |

Укрзалізниця завершила будівництво режимних зон на контрольних пунктах в’їзду/виїзду «Чонгар» та «Каланчак», що на межі з тимчасово окупованою територією АР Крим. 18 листопада о 12:00 вони розпочали свою роботу. Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Режимні зони об’єктів включають у себе адміністративно-службові будівлі, які поділено на три зони приміщень — для ДПСУ, ДФС та СБУ, будівлі поглибленого огляду транспортних засобів, приміщення КПП, паспортного та митного контролів тощо.

Завершити будівництво та ввести в експлуатацію сервісні зони об’єктів Укрзалізниця планує до кінця цього року. Вони включатимуть у себе центр надання адмінпослуг, автостанцію, будівлю для відпочинку водіїв тощо.

Усі об’єкти будуються із врахуванням потреб маломобільних груп населення та людей з інвалідністю, створюється безбар’єрне середовище: облаштовуються пандуси, спеціальні покриття у визначених нормами місцях.

Нагадаємо, Укрзалізниця наприкінці вересня 2019 року за дорученням Уряду розпочала підготовчі роботи до будівництва на двох контрольних пунктах в’їзду/виїзду «Чонгар» та «Каланчак» (КПВВ) на межі Херсонської області з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим. АТ «Укрзалізниця» Уряд передав функції замовника робіт від Українського державного підприємства з обслуговування іноземних та вітчизняних автотранспортних засобів «Укрінтеравтосервіс».

Прес-центр АТ «Укрзалізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.