АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 За 10 місяців 2019 року капітально відремонтовано 5 вагонів пожежних поїздів


21-11-2019, 15:00 |

За 10 місяців поточного року для пожежних поїздів регіональної філії «Одеська залізниця» було виконано низку ремонтних робіт для підтримання даного рухомого складу у технічній готовності. На базі вагонного депо Миколаїв філії «Пасажирська компанія» проведено капітальні ремонти у 5 вагонах, зокрема вагон-насосних пожежних поїздів станцій Миколаїв, Знам’янка, ім. Т.Шевченко та Подільськ, а також вагон-майстерні пожежного поїзда станції Знам’янка. Крім того, для належного санітарно-естетичного стану рухомого складу було пофарбовано пожежні поїзди станцій Херсон, Помічна та Одеса-Сортувальна.

Нагадаємо, що в межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця» дислокується 8 пожежних поїздів на станціях Одеса-Товарна, Одеса-Сортувальна, Подільськ, Херсон. Миколаїв, Знам’янка, Помічна, ім.Т.Шевченка, з яких 6 поїздів з пожежним автомобілем та поїзди станцій ім.Т.Шевченка та Помічна без пожежного автомобілю. Уся пожежна техніка утримується у технічно справному стані.

З початку поточного року пожежні поїзди здійснили 64 виїзди, з них 53 виїзди пожежними поїздами та 11 автомобілями. Слід зазначити, що з початку року по регіональній філії на облік взято 4 випадки пожеж проти 4 випадків у 2018 році. Загальний збиток від яких сягнув біля 300 тис. грн., а врятовано матеріальних цінностей на суму понад 5,5 млн. грн.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.