АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Залізничники взяли участь у відкритті оновленого КПВВ "Каланчак"


19-12-2019, 15:00 |

Сьогодні відбулося урочисте відкриття сервісної зони тимчасового контрольного пункту в’їзду/виїзду «Каланчак». В урочистостях взяли участь віце-прем’єр-міністр з питань євроінтеграції Дмитро Кулеба, голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв, директор регіональної філії «Одеської залізниці» Сергій Нікулін та керівний склад південного регіонального управління Державної прикордонної служби. Також були присутні представники ОБСЄ. Відкриття відбулося в рамках проекту Уряду. Делегація ознайомилася із роботою сервісної зони. Залізничникам подякували за реалізацію проекту та вагомий внесок в євроінтеграцію та захист державних кордонів України.

«Цього року нашому колективу вдалося, на перший погляд, неможливе. Силами залізничників в обмежені терміни було побудовано та облаштовано територію цього контрольного пункту. Вкотре наші працівники довели, що залізничники – це згуртований колектив, який вартий довіри держави», - сказав Сергій Нікулін під час урочистостей.

Нагадаємо, Укрзалізниця наприкінці вересня 2019 року за дорученням Уряду розпочала підготовчі роботи до будівництва на двох контрольних пунктах в’їзду/виїзду «Чонгар» та «Каланчак» (КПВВ) на межі Херсонської області з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Залізничники взяли участь у відкритті оновленого КПВВЗалізничники взяли участь у відкритті оновленого КПВВЗалізничники взяли участь у відкритті оновленого КПВВЗалізничники взяли участь у відкритті оновленого КПВВ

Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.