АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Зв’язківці Одеської магістралі посилюють заходи з протидії розкраданням


14-01-2020, 12:00 |

Служба сигналізації та зв’язку регіональної філії «Одеська залізниця» у 2019 році реалізувала низку заходів, спрямованих на попередження несанкціонованих втручань зловмисників в роботу магістралі. За минулий рік зв’язківці встановили 718  додаткових запірних приладів на релейних та батарейних шафах, впровадили сигналізацію контролю відкриття дверей на 244 релейних шафах, обладнали 208 дросель-трансформаторів залізобетонними саркофагами, а також обладнали модернізованими заслінками 30 стрілочних електроприводів.

Крім того, були виконані масштабні роботи з оновлення частини обладнання, зокрема на сортувальній гірці станції Знам’янка було введено в експлуатацію новий уповільнювач з комплектом керуючої апаратури, також працівники господарства сигналізації та зв’язку замінили 197 морально застарілих стрілочних електроприводів, 11 електроприводів переїзних шлагбаумів  та 226 світлодіодних голівок на переїзних світлофорах.

Також введено в постійну експлуатацію за рахунок коштів інвестора сучасну мікропроцесорну диспетчерську централізацію на дільниці Обхідна – Перельоти та розроблено проектну документацію на завершення обладнання диспетчерської централізації усієї дільниці Обхідна – Підгородня. У дослідну експлуатацію за рахунок коштів інвестора також було введено сучасну мікропроцесорну диспетчерську централізацію Ebilock-950 на дільниці Чорноморська – Берегова. На дільниці Миронівка – П’ятихатки виконано модернізацію диспетчерської централізації МСДЦ «Каскад» з заміною двох серверів.

Всі ці заходи спрямовані на вдосконалення процесу перевезень та дотримання вимог безпеки руху.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.