АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Через власну необережність на Одеській магістралі травмувалися 13 громадян


14-03-2019, 17:00 |

З початку року залізничним транспортом на території обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця», через недотримання «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України», травмовано 13 громадян, 8 із них смертельно. Серед постраждалих одна дитина. На станціях травмовано 8 людей, ще 5 – на перегонах.

У 2019 році машиністи попередили 15 випадків наїздів на сторонніх громадян. Слід зазначити, що кожен випадок травмування громадян рухомим складом на коліях є стресовою ситуацією для локомотивної бригади, яка потім вимушена звертатися до психологів та проходити відповідну реабілітацію.

Залізничники постійно проводять оперативно-профілактичну роботу з недопущення перебування сторонніх осіб у парках станцій, переходів колій у невстановлених місцях тощо. Так, за ходіння по коліях за цей період було затримано 193 громадян, з них 131 було оштрафовано.

Працівники Одеської магістралі закликають громадян бути уважними та суворо дотримуватися правил безпеки, адже залізниця – це зона підвищеної небезпеки і тому навіть незначне порушення може призвести до фатальних наслідків. 


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.