АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Одеській магістралі привітали залізничниць із Міжнародним жіночим днем


10-03-2020, 14:00 |

В актовій залі Управління регіональної філії «Одеська залізниця» відбулися урочистості, присвячені святкуванню Міжнародного жіночого дня - 8 Березня. До присутніх жінок звернувся з теплими привітаннями головний інженер регіональної філії Павло Чекалов:

«Вітаю від усього колективу магістралі з цим чудовим святом. Хочу запевнити, що найбільше наше багатство – це Ви! Ми – чоловіки  завжди відчуваємо Вашу щиру підтримку і допомогу, які значною мірою сприяють своєчасному та відмінному виконанню поставлених перед філією завдань. Дякуємо, що у потрібну мить Ви даруєте нам свої чарівні посмішки, мотивацію та надихаєте нас на успіх!».

З нагоди свята він вручив почесні нагороди жінкам-залізничницям від керівництва АТ «Укрзалізниця» та філії за сумлінну працю, вагомий внесок у функціонування залізничного транспорту, забезпечення виконання виробничих завдань, високий професіоналізм та творчу ініціативу.

Серед сорока жінок, які отримали нагороди, 17 представниць робітничих професій та 11 - працівники господарства перевезень.

З вітальним словом до присутніх також звернувся голова Дорожнього комітету профспілки Ігор Соловйов. «Мені дуже приємно привітати дороге жіноцтво зі святом. Ми дякуємо Вам за плідну працю, невичерпне натхнення, а також за турботу та тепло», - сказав він.

Від голови Дорпрофсожу за активну роботу щодо захисту трудових, соціальних, економічних інтересів членів профспілки та з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня 8 Березня, п’ять представниць профспілкового комітету отримали грамоти.  

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.