АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Завдяки оперативним діям чергового по переїзду вдалося уникнути зіткнення вантажного автомобіля із поїздом


29-07-2020, 16:00 |

На Черкащині завдяки оперативним діям чергового по переїзду регіональної філії  «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» вдалося уникнути зіткнення вантажного автомобіля із приміським поїздом, що рухався в напрямку переїзду.

Днями на 259 км перегону Сигнаївка – Цвіткове (Черкаська область) філії «Одеська залізниця» водій вантажного автомобіля МАN не впорався з керуванням та виїхав на ліву смугу перед переїздом, де збив шість огороджувальних стовпчиків, пошкодивши залізобетонну плиту та зупинився передніми колесами в середині колії з порушенням габариту.

Уникнути трагедії вдалося завдяки чітким та оперативним діям чергового по переїзду Т.Бальохи. Діючи чітко за інструкцією, він заборонив рух поїзда через перешкоду на колії, задіявши загороджувальний світлофор і вчасно попередив машиніста приміського поїзда №6356 «Умань – Черкаси», що наближався в напрямку переїзду.  

За цей час, вантажний автомобіль МАN вдалося прибрати із колії, задіявши інший транспортний засіб, що рухався неподалік.

Через 17 хвилин черговим по переїзду було дозволено пропуск поїздів через даний переїзд (автомобільна дорога Черкаси – Умань).

У результаті події ніхто не постраждав. Повідомлено відділ поліції м.Шпола.

Всього затримано три поїзди. Середній час затримки склав 30 хвилин.

Залізничники вкотре закликають водіїв автотранспорту та пішоходів дотримуватися Правил дорожнього руху, бути вкрай уважними на залізничних об’єктах і не наражати на небезпеку свої та чужі життя.  

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.