АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Втручання сторонніх осіб у роботу Одеської залізниці нанесли збитків на суму понад 4 млн грн


3-11-2020, 15:00 |

За 9 місяців на регіональній філії «Одеська залізниця» зафіксовано 348 випадків втручань здійснених сторонніми особами. Внаслідок цих втручань магістралі було нанесено матеріальних збитків на суму 4 млн 200 тис. грн.

Лише за минулий тиждень трапилося два кричущих випадки, які могли привести до порушень нормальних умов функціонування залізничного транспорту та інших непередбачуваних наслідків. Зокрема, 21 жовтня 2020 року на роз’їзд 18 км дільниці Чорноморська – Берегова у приміщенні комори виявлено пошкодження невідомими особами двох замків та вхідних дверей та зафіксовано викрадення рейкорізного верстату.

Через чотири дні там же невідомими особами було здійснено пошкодження вхідних дверей та внутрішніх замків посту електричної централізації, приміщення комори ПЧ-22, та інших побутово–виробничих приміщення, зокрема в акумуляторній та зв’язковій.

Всю інформацію по кожному випадку крадіжки залізничники оперативно надають до правоохоронних органів для подальшого розслідування. Одеська залізниця стурбована ситуацією та сподівається, що випадки будуть розкриті працівниками Національної поліції в найкоротші терміни, адже подібні втручання перешкоджають стабільній роботі залізниці, завдають значних матеріальних збитків, утворюють вкрай небезпечні умови роботи залізничного транспорту та загрожують ймовірністю виникнення аварійних ситуацій, що може призвести навіть до людських жертв.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.