АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 З нагоди професійного свята на Одеській магістралі нагородили залізничників


5-11-2020, 17:00 |

Вчора, 4 листопада, у регіональній філії «Одеська залізниця» відбулися урочисті заходи, з нагоди святкування Дня залізничника.

У зв’язку із запровадженням карантинних заходів та обмеження традиційної програми урочистостей, директор регіональної філії «Одеська залізниця» Сергій Нікулін звернувся до працівників філії в режимі селекторного зв'язку. У своєму зверненні до присутніх очільник філії привітав всіх зі святом, подякував за високий професіоналізм, відданість обраній професії, вміння реагувати оперативно в кризові моменти, зберігати віру в краще та побажав всім здоров’я, адже «безпека та здоров’я працівників, наших колег – це наш основний пріоритет сьогодні».

«Залізничники – це сім`я. Але сім`я з дуже потужним характером, яка готова приймати будь-які виклики часу та державного рівня задачі, а головне - готова із честю та достоїнством їх виконувати», - сказав очільник філії під час виступу, додавши, що незважаючи на складну ситуацію, в якій опинився весь світ, Одеська залізниця продовжує демонструвати нові рекорди та завжди прагне до виконання планових показників.

«Одеська залізниця в цьому відношенні – серед перших, і мені, як керівнику, є чим пишатися. Наша сила – в єдності», - зазначив він. Також свою вдячність очільник філії висловив ветеранам галузі. «Завдяки Вашій  праці, досвіду та спадщині, яку ми отримали в своє управління, зараз ми можемо досягати усіх тих успіхів, які маємо».

Свої слова привітання із професійним святом і побажання благополуччя, удачі у всіх добрих починаннях цього дня висловив Голова Дорожнього комітету профспілки Ігор Соловйов.

Найкращі працівники галузі були відзначені нагородами, грамотами та подяками. Так, з нагоди Дня залізничника нагороди отримали 96 працівників філії.

Нагрудними знаками «За заслуги. Укрзалізниця» I та II ступеня, «Залізнична Слава» I, IІ та III ступеня, «Відмінник галузі», «Відмінник воєнізованої охорони Укрзалізниці» та годинником від голови правління АТ «Укрзалізниця» нагороджено 29 працівників.

Шістдесят троє працівників отримали нагороди від директора Одеської магістралі Сергія Нікуліна: нагрудні знаки «За вагомі заслуги перед Одеською залізницею» I та III ступеня, Почесні грамоти, Подяки та годинники. Крім того, ще четверо залізничників отримали нагороди від Міністерства інфраструктури України.

Всі нагороди будуть вручені у дирекціях та виробничих підрозділах філії.

Зі святом!

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.