АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Троє дітей постраждали від уражень електричним струмом на Одеської залізниці цьогоріч


16-04-2019, 15:00 |

З початку 2019 року на території обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця», троє дітей віком до 16 років отримали ураження електричним струмом через розваги на об’єктах залізничної інфраструктури.

Наприкінці січня поточного року на станції Кропивницький електричним струмом було травмовано підлітка, якого у важкому стані з 50% опіків тіла було доставлено в реанімаційне відділення місцевої дитячої лікарні.

10 квітня на станції Олександрія під час спроби зробити селфі теж травмувався підліток. Хлопець із 50% опіків тіла реанімобілем був доставлений до опікового центру міста Кропивницький.

А вже 13 квітня ураженням електричним струмом контактної мережі закінчилась спроба зробити селфі на даху цистерни на станції Одеса-Східна для учня 9-го класу місцевої школи. Наразі постраждалий із 45% опіків перебуває в опіковому центрі міської клінічної лікарні в тяжкому стані.

Аналіз випадків травмувань свідчить про те, що більшість нещасних випадків серед підлітків стаються внаслідок спроби зробити селфі у на даху вагону або при підійманні на рухомий склад задля розваги.

Залізничники нагадують, що об’єкти інфраструктури магістралі - це не місце для пустощів та фотосесій! Подібне «дозвілля» може завершитися трагічно.

Протягом квітня працівники  регіональної філії «Одеська залізниця» знову проводять місячник профілактично-роз’яснювальної роботи щодо запобігання травматизму на залізничному транспорті серед населення. Зокрема серед учнів шкіл, ліцеїв та коледжів, студентів вищих навчальних закладів, вихованців дошкільних навчальних закладів, працівників підприємств, що розташовані, у першу чергу, в районах, прилеглих до залізничних колій.

Залізничники Одеської магістралі закликають неухильно дотримуватися правил безпеки: варто пам’ятати, що під час знаходження на території (об’єктах) залізничного транспорту або користуванні його послугами, категорично забороняється підніматися на опори і обладнання контактної мережі та повітряних ліній електропередач електрифікованих ліній, торкатися до металевих проводів заземлення, що йдуть від опори до рейки, а також підніматися на сходи та інші конструктивні елементи поїздів, локомотивів, вагонів, дрезин, конструкцій мостів, освітлювальних вишок тощо.

Не піддавайте себе небезпеці! Сумнівно вдале селфі не варте життя та здоров’я!

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.