АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Завдяки встановленню світлодіодних світильників, Одеська залізниця заощадить 165 тис. кВт. год


4-02-2021, 15:00 |

В рамках реалізації Проекту програми енергозбереження, фахівцями служби електропостачання регіональної філії «Одеська залізниця» протягом 12 місяців 2020 року були виконані роботи по заміні застарілих світильників на світлодіодні.

Так за минулий рік службою електропостачання було впроваджено 300 світлодіодних світильників тросового типу на суму 1 млн 056 тис. грн. Світильники були отримані згідно плану ремонту на 2020 рік та встановлені по ст. Одеса-Головна, ст. Миколаїв та ст. Херсон. Очікуваний економічний ефект складе 165 тис. 104 кВт*год. на суму майже 332 тис. грн. 

Варто зазначити, що протягом І кварталу поточного року фахівцями служби електропостачання регіональної філії планується виконати роботи по заміні та встановленню 180 світильників світлодіодних консольного типу 36 Вт та 136 паркових світлодіодних світильників на станціях та посадкових платформах філії.

Довідково:

Економічний ефект досягається за рахунок зменшення потужності споживання, поліпшення світлотехнічних характеристик, і використання ламп та світлодіодних світильників з більш тривалим терміном горіння.

Слід зазначити, що системна робота з впровадження світлодіодного обладнання для потреб зовнішнього освітлення станцій регіональної філії службою електропостачання проводиться з 2015 року.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.