АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеські залізничники закликають пасажирів заощаджувати, купуючи абонементні квитки


7-05-2021, 15:00 |

Пасажири залізниці все частіше заощаджують свої кошти та час купуючи абонементні квитки для проїзду у приміському сполученні.

За 3 місяці від початку року у касах було оформлено 8,83 тис. абонементних квитків. Традиційно великий попит мають пільгові (іменні) абонементи, яких за вказаний період було придбано понад 7,8 тис. на загальну суму 2,585 млн грн. Такий абонементний квиток має низку переваг, адже його власник протягом місяця має право користуватися необмеженою кількістю поїздок, в той час як вартість такого квитка в перерахунку дорівнює лише 24-м поїздкам.

До прикладу, у середньому в місяці 22 робочих дні, туди і зворотно – 44 поїздки, тобто за 20 поїздок у робочі дні пасажир не платить взагалі! Крім того, є ще вихідні дні. Можливість придбання абонементних квитків є також у студентів, при чому вартість проїзду розраховується з обліком 50% знижки, відповідно до законодавства України. Для пасажирів, які регулярно користуються приміським транспортом у вихідні дні передбачений абонементний квиток вихідного дня, що дає право проїзду по п'ятницях, суботах, неділях і понеділкам, а також у святкові й передсвяткові дні.

Працівники служби приміських пасажирських перевезень регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» закликають своїх пасажирів купувати абонементні квитки для проїзду у приміському сполученні, адже це допоможе заощадити час пасажира і допоможе уникнути зловживань недобросовісних провідників.

Економія від придбання будь-якого абонементного квитка в грошовому еквіваленті становить 43%. При цьому пасажир не витрачає часу на черги перед касою, безперешкодно проходить у поїзд та може вільно розрахувати час прибуття на вокзал до поїзда. А в умовах карантинних обмежень, користування абонементними квитками є особливо актуальним, адже суттєво зменшує ризики інфікування під час додаткового контакту в разі скупчення біля кас.

Бережіть себе!

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.