АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Помічнянська дистанція електропостачання відзначила 50-річчя


25-07-2021, 17:00 |

Помічнянській дистанції електропостачання в липні 2021 року виповнилося 50 років із дня заснуванняНа Одеській залізниці нараховується 7 дистанцій електропостачання (Знам’янська, Подільська, Одеська, Помічнянська, Херсонська, Шевченківська, Долинська). До складу Помічнянської дистанції електропостачання входять: 6 районів контактної мережі, 4 тягові підстанції, 2 райони електропостачання, Ремонтно-ревізійна дільниця, Ремонтно-механічна майстерня, адміністративний та енергодиспетчерський персонал.

 

На початку липня 1971 року наказом Міністра шляхів сполучення на базі двох мережевих районів (Помічнянського і Вознесенського) та котельного цеху ст.Помічна зі складу Знам'янської дільниці енергопостачання виокремилася – Помічнянська.

У 1971 році почалася електрифікація ділянки Знам'янка-Помічна, а в 1972 році – Помічна-Колосівка. Відтоді відкрилася перша сторінка існування дистанції.

У перший рік створення енергодільниці в її склад входили дві дистанції контактної мережі ЕЧК-10 і ЕЧК-11, дві тягові підстанції ЕЧП-7 і ЕЧП-8, один мережевий район ЕЧС-1. Невеликий колектив чисельністю 120 чоловік був покликаний вирішувати дуже складне завдання щодо участі в будівництві і введення нової ділянки.

Якщо у 1972 році колектив енергодільниці нараховував 10 техніків і 10 інженерів, то сьогодні тут працює 90 техніків та 41 інженер.

З того часу протяжність контактної мережі зросла до 713,4 км, а переробка електроенергії тяговими підстанціями –  майже в шість разів, до 295 млн.кВт.год.

 

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.