АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Залізничники та правоохоронці перевірили 36 пунктів прийому металобрухту


7-05-2019, 13:00 |

З початку року працівниками воєнізованої охорони спільно з представниками поліції перевірено 36 пунктів прийому металобрухту. За результатами чого було виявлено 3 пункти, які приймали деталі верхньої будови колії у фізичних осіб, порушуючи Закон України «Про металобрухт».

Крім того, стрілецькою командою було затримано осіб, які намагались вкрасти майно залізниці. Так, наприкінці березня до стрілецької команди станції Снігурівка надійшло повідомлення  про крадіжку деталей верхньої будови колії на перегоні Сірогози – Братолюбівка.  Працівники воєнізованої охорони та слідчо-оперативна група Горностаївського ВП Каховського ВП ГУНП в Херсонській області здійснили перевірку пунктів приймання металобрухту в смт. Нижні Сірогози та виявили викрадені деталі. По гарячим слідам встановлено двох осіб, які здавали деталі верхньої будови колії, а за місцем їх проживання було вилучено понад 1 тис. деталей інфраструктури.

А вже в квітні завдяки злагодженим діям працівників оперативної групи спецпідрозділу воєнізованої охорони було затримано 7 чоловік, які по станції Ротове порізали 200 метрів залізничного полотна та намагались викрасти демонтовані деталі верхньої будови колії. Крім того було виявлено автомобіль, в якому знаходився мішок з 4 кисневими балонами, три мішки з деталями верхньої будови колії та інструмент, за допомогою якого зловмисники здійснювали демонтаж. В обох наведених випадках затриманих передали працівникам поліції, розпочато слідство.

Варто зазначити, що результатом проведення працівниками воєнізованої охорони профілактичних заходів стало зменшення на 64% рівня кількості крадіжок деталей верхньої будови колії в цьому році у порівнянні з минулим роком.

 

*Довідково: Забезпечення безпеки руху та збереження майна залізниці – одне з головних завдань, котре стоїть перед працівниками магістралі. Саме задля цього підрозділи воєнізованої охорони філії проводять активну профілактичну роботу по попередженню та розкриттю крадіжок деталей верхньої будови колії: здійснюють патрулювання, організовують засідки на найбільш криміногенних дільницях, перевіряють пункти прийому металобрухту на предмет виявлення елементів інфраструктури залізниці.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.