АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеські залізничники взяли участь у міжнародному семінарі, присвяченому професійному навчанню


14-09-2021, 15:00 |

Наприкінці серпня 2021 року у приміщенні Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України (м. Київ) відбувся семінар «Актуальні питання організації та проведення професійного навчання», на якому серед інших представників та експертів державних та іноземних організацій, взяв участь керівник проекту регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» Олег Рудковський.

«Впровадження інноваційних VR методів навчання у залізничній галузі» - такою  була його тема доповіді перед присутніми.

Олег Рудковський зазначив, що в Одеському центрі професійного розвитку персоналу, керівником якого він є,  продовжує роботу проект з розробки методики та використання VR-технологій для навчання залізничників, додавши, що  нові VR-можливості наразі активно впроваджують в систему підготовки кадрів, чим створюють більш ефективніше середовище для навчання.

«Віртуальні тренажери для персоналу дозволяють відтворити будь-який технологічний процес на підприємстві, освоїти нове обладнання, пройти курс підвищення кваліфікації. Також дає можливість відпрацювати послідовність дій, у випадку виникнення  різних видів непередбачуваних ситуації», - зазначив він у своїй доповіді. 

Та додав, що після доопрацювання VR симулятора «Конструкція та обслуговування тепловоза ЧМЕ-3» слухачі за спеціальністю «Машиніст тепловоза» отримають додатковий інструмент у навчальному процесі.

 

Довідково:

Основними перевагами VR симулятора в навчанні, це: повне занурення і відпрацювання необхідних навичок; безпека і відсутність необхідності у використанні реального дорогого устаткування; інтерактивність і залученість у процес навчання; відпрацювання аварійних ситуацій, пожеж, відмов техніки і т.д.; можливість територіально бути в різних місцях машиністу та помічнику машиніста, а проходити навчання на одному віртуальному локомотиві. 

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.