АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На вокзалі розпочав роботу Туристично-інформаційний центр Visit Ukraine


10-12-2021, 13:00 |

Вчора, 9 грудня 2021 року на залізничному вокзалі в Одесі розпочав роботу Туристично-інформаційний центр у рамках спільного проєкту ГС Visit Ukraine та Державного агентства розвитку туризму. Відтепер туристи та гості міста легше й оперативніше отримуватимуть довідкову інформацію та консультації щодо перебування в Одесі.

 

Так, співробітники Туристично-інформаційного центру щоденно надаватимуть безоплатні консультації та довідкову інформацію щодо туристичних локацій, пам’яток та маршрутів, актуальних подій, транспорту тощо іноземним та українським туристам, які завітали до Одеси.

«Одещина — регіон, де туризм «квітне» цілий рік, приїжджати сюди можна в будь-яку пору та отримувати незабутній туристичний досвід та враження», — прокоментував голова правління Visit Ukraine Антон Тараненко.

 

Партнер проєкту — АТ «Укрзалізниця», підтримку надали Державне агентство розвитку туризму й Департамент культури та туризму Одеської міської ради. Більше інформації на сайті ГС Visit Ukraine: https://visitukraine.today.

 

Адреса ТІЦ у м. Одеса: Привокзальна пл., 2, приміщення вокзалу, хол, 1-й поверх (станція Одеса – Головна).

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.