АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Зв’язківці з Помічної провели пізнавальну екскурсію цехами підрозділу для школярів


22-05-2019, 16:30 |


Нещодавно до Помічнянської дистанції сигналізації та зв’язку служби сигналізації та зв’язку регіональної філії «Одеська залізниця» завітали учні 9-х класів Помічнянської загальноосвітньої школи №1 імені Героя України Є.С.Березняка. День відкритих дверей для учнів відбувся за підтримки представників Добровеличківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Працівники Помічнянської дистанції сигналізації та зв’язку були раді розповісти учням про важливість та особливості роботи залізничників-зв’язківців. У зустрічі з учнями взяли участь помічник начальника дистанції з кадрових питань Ольга Шакула, інженер 1 категорії цеху з перевірки та ремонту вимірювальних приладів Юрій Осадчий, а також старший електромеханік ЛАЗу Леонід Яременко, старший електромеханік радіо цеху Руслан Кіщенко, електромеханік КВП Світлана Копотієнко.

Допитливі школярі отримали масу позитивних емоцій та дізналися, як взаємодіють між собою усі ланки структури. Тому залізничники впевнені, що вже в найближчому майбутньому побачать учнів серед своїх колег.


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.