АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 «Дунайський експрес» курсуватиме у статусі регіонального поїзда


23-02-2022, 17:00 |

З 21 лютого 2022 року швидкісний приміський дизель-поїзд регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» №7002/7001-7004/7003 сполученням «Одеса-Ізмаїл-Одеса» переходить у розряд регіонального поїзду та курсуватиме за нумерацією №802/801-803/804.


 

 

Поїзд курсуватиме за наступним графіком:

- №802/801 «Одеса-Ізмаїл» (відправлення о 19:14) - 1, 2, 4, 5, 6, 7 днях тижня (крім середи), з зупинками на шляху прямування Білгород-Дністровський, Кулевча, Сарата, Арциз, Главані, Дзинілор;

-№803/804 «Ізмаїл-Одеса» (відправлення о 07:24) - 1, 2, 3, 5, 6, 7 (крім четверга), з зупинками на шляху прямування Дзинілор, Аліяга, Главані, Давлет-Агач, Арциз, Сарата, Кулевча, Білгород-Дністровський.

Продаж проїзних документів пасажирам у регіональний поїзд відбуватиметься через квиткові каси та мережу «Internet» (без права оформленими провідниками квитків у вагонах). Варто зазначити, що при розрахунку вартості проїзду через систему АСК ПП УЗ застосовуються коефіцієнти індексації тарифного регулювання за календарними періодами року, коефіцієнти зниження (підвищення) за днями тижня, залежно від дати продажу та класності вагону.

З метою соціального захисту незахищених верств населення та на виконання умов тристороннього Меморандуму про співпрацю між Одеською ОДА, Одеською обласною радою та АТ «Українська залізниця», при проїзді у зазначеному регіональному поїзді збережено усі пільги, що передбачено чинним законодавством України при проїзді у приміському сполученні. Оформлення пільгового квитка здійснює провідник вагону «Дунайського експресу». Розташування пільгових місць передбачено у вагоні №3.

Звертаємо Вашу увагу, що посадка в потяг, згідно з оновленими КМУ правилами перевезень у карантинний період, з 21 жовтня 2021 року залізничні перевезення в далекому сполученні на «жовтому» та «червоному» рівнях дозволена пасажирам за умови наявності в них: квитка на проїзд; документа, що посвідчує особу;документа про отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат про вакцинацію проти COVID-19 (сертифікат про вакцинацію може бути або паперовий, або згенерований у застосунку «Дія»); або негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який чинний 72 години (станом на час посадки у поїзд); або сертифікат про одужання від коронавірусу SARS-CoV-2. Для пасажирів віком до 18 років наявність вищевказаних документів, крім проїзного документа та документа, що підтверджує особу, не вимагається.

Нагадаємо, 20 листопада АТ «Укрзалізниця» запустила «Дунайський експрес» Ізмаїл – Одеса. На маршруті курсує сучасний дизель-поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу ДПКр-4. Максимальна швидкість цього поїзда — 140 км/год. У складі поїзда 3 вагони — 170 місць. Поїзд має сучасні елементи інтер’єру та екстер’єру й пристосований для перевезення маломобільного населення.

 Звертаємо вашу увагу, що із розкладом руху потяга можна ознайомитися на офіційному сайті регіональної філії «Одеська залізниця» у розділі «Рух поїздів» та на залізничних станціях.

 

 

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.