АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Одеській магістралі провели свято для дітей


3-06-2019, 20:00 |

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей на регіональній філії «Одеська залізниця» для дітей залізничників влаштували веселе свято. Працівники служби кадрової та соціальної політики філії детально продумали розважальну програму та подарунки для малечі, щоб захід був для них цікавий та корисний.

 У святі із символічною назвою «Щаслива дитина! – Щаслива родина! – Щаслива Україна!» взяли участь понад півсотні дітей працівників магістралі. Для них виступили із піснями і українським народним танцем студенти «Одеського коледжу транспортних технологій». Розважально-пізнавальний конкурс, де, за вгадування звуків залізниці можна було отримати подарунок, також дуже сподобався малечі. Під час конкурсу «Веселий потяг із Одеси» - діти вгадували мелодії різних країн. Гарні враження залишив і танцювальний майстер-клас – яскравий батл «Весела подорож країною дитинства», у якому дівчата-учениці Одеської школи мистецтв (яких жартома назвали «поїзними диспетчерами») показували динамічний танець під дуже популярну пісню «Skibidi». Крім цього, пройшов конкурс малюнків на асфальті «Щастя і миру кожній дитині, у кожну родину!».

Усі дітки, що прийшли на свято, отримали сувенірні магнітики із назвою заходу та різнокольорові кульки, що символізували веселку, а найбільш активних учасників конкурсів заохочували дитячими книжками, блокнотами та альбомами для малювання.


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.