АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одесі мешканцям селища Котовського та передмість нема чим дихати через сморід та гар


3-08-2024, 11:00 |

Вже майже добу горить очерет на полях зрошення, що прилягають до Одеси. Коли вітер дме у бік Одеси, людям через запах гару буквально нема чим дихати.”Одеське Життя” дізналося подробиці сморіду на селищі Котовського.

 

Вночі 3 серпня перед одеситами, що мешкають в селищі Котовського та в прилеглих селах: Корсунці, Іллічанка, Красносілка, постало питання, чи закрити вікна та користуватися кондиціонером, у кого вони є, чи терпіти сильний запах гару.

Староста села Корсунці Лілія Руденко, яке безпосередньо прилягає до селища Котовського, повідомила місцевим жителям, що вона спілкувалася з представниками ДСНС і там пояснили, що причина запаху гару – очерет, що горить на полях фільтрації.

Рятувальники майже добу борються з вогнем, але виникають нові й нові осередки займання.

Читайте також: Чи правда, що повітря в Одесі отруєно діоксидом сірки та формальдегідом?

В одеських рятувальників уточнили, що на вулиці Хаджибейська дорога горів очерет і суха трава. Рятувальники ліквідували пожежу на загальній площі 12 га. Причина пожежі та збитки встановлюються. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучалися 8 одиниць пожежної техніки та 35 рятувальників.

Нагадаємо, що одесити інших районів міста (Таїрова, Центру, Молдаванки) майже місяць страждають від іншого задушливого сморіду.

Мешканці різних районів Одеси – від селища Котовського до Черемушек –  скаржатся на неприємний запах. Його характеризують як «запах тухлих яєць», «цвілі» чи «затхлості». 


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.