АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Британський прем’єр Борис Джонсон став почесним громадянином Одеси


2-07-2022, 15:00 |

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон став почесним громадянином Одеси.

 

Про це заявив мер Одеси Геннадій Труханов. В ексклюзивному інтерв’ю ВВС World Service and BBC Radio-Newshour, повідомляє Телеграм-канал «Одеса. Офіційно».

«Ми дуже високо цінуємо допомогу вашої країни, вашого прем’єр-міністра. Тому мною було підписано розпорядження про нагородження Бориса Джонсона Почесними знаками імені Григорія Маразлі І, ІІ, ІІІ ступенів»,

– сказав Труханов.

 

Таким чином пан Джонсон автоматично отримує звання Почесного громадянина Одеси. За словами мера, Великобританія – головний союзник та друг України. І якби вся світова спільнота зайняла таку саму позицію, як народ Британії – ми б уже давно перемогли окупантів.

«Підкреслю – це боротьба усієї цивілізованої спільноти з фашизмом версії 2.0, і в цій боротьбі пан Джонсон стане першим Почесним громадянином міста – підданим Великобританії, за весь час існування нагороди – з 1862 року»,

– додав мер.

Британського прем'єра посвятили у козаки під ім'ям Бориса Чуприна

Раніше Борис Джонсон заявив, що саме ЗСУ відбили у рашистів острів Зміїний, хоча в РФ стверджують, що відвели війська як «жест доброї волі».

 

Також повідомлялося, що Борис Джонсон написав колонку для видання Sunday Times, де закликав західних лідерів підготуватися до довгої війни в Україні. У ній йдеться про те, що прем’єр-міністр закликав своїх союзників зберігати самовладання та забезпечити Україні «стратегічну стійкість, щоб вижити і, нарешті, здобути перемогу».


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.