АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Як працюють одеські кінотеатри під час повітряних тривог?


21-08-2022, 13:00 |

Незважаючи на військовий стан та часті ракетні удари, кінотеатри в Україні почали відновлювати свою роботу ще навесні, і перші відкрилися саме в Одесі. «Одеське життя» дізнавалася, які нововведення з’явилися в одеських кінотеатрах і як вони обслуговують відвідувачів під час повітряної тривоги.

Незважаючи на військовий стан та часті ракетні удари, кінотеатри в Україні почали відновлювати свою роботу ще навесні, і перші відкрилися саме в Одесі. «Одеське життя» дізнавалася, які нововведення з’явилися в одеських кінотеатрах і як вони обслуговують відвідувачів під час повітряної тривоги.

«Планета Кіно»

 

Мережа українських кінотеатрів (в Одесі вони знаходяться у торговому центрі «Сіті Центр» (City Center) на Таїрова та на селищі Котовського) відновила свою роботу наприкінці квітня. Таким чином, адміністрація кінотеатру хотіла підтримати економіку країни, своїх працівників та глядачів. Зараз вони працюють щодня і ось як діють під час повітряної тривоги:

«Під час тривоги сеанси зупиняємо і всіх просимо пройти в укриття. Сеанси відновлюємо після закінчення повітряної тривоги. Якщо тривалість тривоги до 20 хвилин – зупинені сеанси відновлюємо. Якщо більше, то ні. Після закінчення тривоги вам запропонують інший сеанс або компенсують перерваний».

Слід зазначити, що у торгових центрах «Сіті Центр» передбачено сховище.

Знижки та пільги: кінотеатр пропонує знижки для пільгових категорій, проте з цього питання звертайтеся до каси. Популярного «Дня глядача» (кожного вівторка можна було купити квитки за зниженою ціною) зараз не проводять. Але з’явилася благодійна акція «Передай квиток» – її учасники можуть купити квиток переселенцю, дізнавайтеся деталі на сайті або в мобільному додатку «Планета Кіно», а також на сторінці у «Фейсбуці».

Час роботи: з 9:30 до закінчення останнього сеансу приблизно о 21:00.

Вартість квитків: від 120 до 250 гривень.

Адреса: проспект Небесної Сотні (Маршала Жукова), 2 та вулиця Затонського, 32 (селище Котовського).

Телефон: 0 (800) 30-06-00.

«Сінема Сіті»

 

В Одесі, на численні прохання, кінотеатр відкрився на початку квітня. Але з новими правилами перебування в кінотеатрі, що знаходиться на території торгового центру «Фонтан Скай Центр» (Fontan Sky Center):

«Під час повітряної тривоги сеанс зупиняється і слід прослiдкувати в укриття, місцезнаходження яких вкаже адміністрація кінотеатру. Кошти за квитки перерваних сеансів буде обмінено на квитки на наступний похід у кіно. Для цього зберігайте, будь ласка, квитки перерваних сеансів та чек, покажіть у касі кінотеатру»,

– пояснила адміністрація кінотеатру.

Як найближче укриття пропонується підземний паркінг у сусідньому житловому комплексі «Чудо-місто» або притулок на вулиці Семінарська, 1 (корпус №5).

Знижки та пільги: зараз у кінотеатрі діє знижка 20% для переселенців – з понеділка до середи на всі фільми. Щодо інших пільгових категорій, уточнюйте на місці.

Час роботи: перший сеанс починається о 10:00, останній – о 20:45.

Вартість квитків: від 110 до 220 гривень.

Адреса: Семафорний провулок, 4

Телефон: (048) 705-19-99.

Сайт: cinemaciti.ua. 

Що з кінотеатрами «Батьківщина» та «Москва»?

Про те, як зараз працюють кінотеатри «Батьківщина» (вулиця Мечникова, 104) та колишній кінотеатр «Москва», нині «Сінема Парк» (вулиця Варненська, 4а, парк Горького) – не відомо. Номери телефонів, вказані на сайті кінотеатрів, не відповідають, а чат-бот «КіноОдеса» (@kinoodessa_bot) у месенджері Телеграм не дає розкладу кіносеансів. Єдину інформацію, яку ми змогли знайти, було розміщено у соціальній мережі «Інстаграм» (@cinemapark.odesa) за 8 серпня: «Друзі! Кінотеатр “Сінема Парк” тимчасово припиняє свою роботу. Ми повернемося якнайшвидше, щоб і надалі радувати вас новими прем’єрами! До побачення! До скорої зустрічі! Квитки, куплені онлайн, можна здати на сайті за посиланням у шапці профілю». Хоча з соціальної мережі видно, що до цього часу кінотеатр у Горькому парі приймав глядачів.

 Пізніше стало відомо, що кінотеатр «Батьківщина» з 24 лютого так і не відкривався і коли він відновить свою роботу невідомо.

«Мультіплекс»

 

Один із найпопулярніших кінотеатрів відчинив двері для одеситів, на диво, ще в середині березня. Проте через ракетний удар по торговому центру «Рів’єра», «Мультіплекс» на період воєнного стану не працює. А ось у торговому центрі Гагарін Плаза (Gagarinn Plaza) сеанси йдуть. Як тут роблять під час повітряної тривоги, пояснили співробітники на касі:

«У разі оголошення повітряної тривоги кінотеатр зупиняє сеанс та евакуює гостей та працівників на нульовий поверх торговельного центру. Якщо повітряна тривога триває менше 30 хвилин, сеанс продовжують, якщо більше 30 хвилин, припиняють. На касі кінотеатру одразу після завершення повітряної тривоги або протягом 14 днів можна обміняти квитки на новий кіносеанс. Якщо ви купили квиток онлайн, вам автоматично будуть відправлені промокоди на наступний похід у кіно».

Знижки та акції: один раз на тиждень можна купити квиток на мультики за 1 гривню для дітей, щоб потрапити на сеанс, необхідно забронювати місце у додатку або на сайті кінотеатру. Щодо знижок для пільгових категорій, уточнюйте одразу на касах кінотеатру.

Час роботи: у будні з 12:00 до 22:00, у вихідні – з 10:00 до 22:00.

Вартість квитків: від 120 до 245 гривень.

Адреса: вулиця Генуезька, 5/2.

Телефон: 0 (800) 50-53-33.

Незабаром у кіно. 

Снайпер. Біла ворона

 

 Рік: 2022

Країна: Україна
Режисер: Мар’ян Бушан
Актори: Олег Драч, Андрій Мостренко, Павло Алдошин
Жанр: військова драма
Вік: 12+
Фільм ґрунтується на реальних подіях. Простий учитель із Горлівки Микола разом із дружиною наважуються на усамітнення та переїжджає жити у селище. Проте їхні плани життя змінює війна. Микола йде добровольцем до армії, щоб стати снайпером.
У кіно із 24 серпня.


Інопланетянка

Рік: 2022
Країна: Данія
Режисер: Амалія Несбі Фік
Актори: Джеспер Крістенсен, Андерс В. Бертельсен
Жанр: анімація, пригоди
Вік: без обмежень
Ця історія про хлопчика Аллана, який вірить, що інопланетяни існують. Він переїжджає з батьком у нове місто, і у пошуках друзів знайомиться із сусідом-науковцем. Той упевнений, що інопланетяни ось-ось прилетять на Землю.
У кіно із 25 серпня.

Співробітник року

Рік: 2022
Країна: Франція
Режисер: Жером Коммандер
Актори: Крістіан Клав’є, Жером Коммандер, Летиція Дош, Валері Лемерсьє
Жанр: комедія
Вік: без обмежень
Венсан багато років служить депутатом, у якого все як по маслу. А на носі масове скорочення працівників, тож прекрасне життя може скінчитися. Але Венсан не віддасть своєї роботи і готовий бути чиновником навіть на Північному полюсі!
У кіно із 1 вересня.

Анастасія Єпурь


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.