АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеські патрульні полюють на “гучні” авто: що загрожує порушникам


13-09-2022, 11:00 |

У країні йде війна і гучні звуки у більшості громадян асоціюються з можливою загрозою обстрілу з боку країни-агресора. Особливо це стосується вимушених переселенців, які залишили регіони, де точаться бої.

 

Любители скорости, запаха паленой резины и драйва проводят тусовки  под путепроводом «Поездным» в районе 1-й Пригородной.

Про це повідомили у патрульній поліції Одеської області.

Нагадаємо, що за розпорядженням Одеської обласної військової адміністрації з 30 червня 2022 року в регіоні діє заборона руху транспортних засобів, що використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів без шумопоглинача або систему прямоток та конструктивні особливості системи випуску газів, які продукують надмірний рівень шуму.

У поліції звертають увагу, що патрульні приділяють особливу увагу контролю за дотриманням водіями цих заборон.

У разі виявлення транспортних засобів переобладнаних із порушенням відповідних правил, норм та стандартів, притягують порушників до адміністративної відповідальності.

Так, штраф за порушення ст. 182 КУпАП становить від 5 до 15 неоподатковуваних мінімумів (85-255 гривень). При повторному порушенні сума зростає до 15-30 неоподатковуваних мінімумів (255-510 гривень) та можлива конфіскація предмета порушення тиші, тобто автомобіля

Одеські патрульні закликають усіх водіїв бути відповідальними та поважати спокій громадян.

Раніше “Одеське Життя” повідомляло, що в Одеській області в Одеській області області розшукали того, хто запускав заборонені феєрверки.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.