АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Де в Одесі можна безкоштовно постригтись?


25-09-2022, 11:00 |

Перукарські послуги з кожним днем дорожчають, і кінця цього не видно. Але такі вже наші реалії – важкий воєнний час відбивається не лише на споживачах, а й на тих, хто працює у сфері обслуговування. Якщо до війни на дверях багатьох перукарень можна було побачити оголошення: «Безкоштовні стрижки – працює стажист», то сьогодні таких послуг вдень із вогнем не знайти.

 

Пенсіонерам і тим, хто не може оплачувати послуги майстрів у престижних салонах (а зараз таких людей дуже багато), для того, щоб добре виглядати, доводиться урізати домашній бюджет у частині найнеобхіднішого.

Що ж робити у такій ситуації, адже війна та пов’язані з нею труднощі можуть затягтися на невизначений час? Вихід із стану є: привести себе в порядок вам допоможуть у навчальному центрі перукарського мистецтва. Під контролем викладачів студенти-старшокурсники зроблять модельну стрижку, завивку або пофарбують волосся.

Час, коли в училищі можна застати викладачів та студентів, – з 8:30 до 17:00. Попередньо потрібно зателефонувати і домовитися про зустріч – адже це все-таки навчальний заклад , та пріоритетним тут є навчання майбутніх фахівців.

Куди звертатися?

  • Об’єднане вище професійно-технічне училище сфери послуг. Адреса: вулиця Мельницька, 24. Телефон: (093) 398-66-30.

Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.