АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одесі з’явився цікавий поворот: у центрі наносять нову розмітку (фоторепортаж)


9-10-2022, 13:00 |

В Одесі внесли зміни до організації дорожнього руху на вулиці Мечникова та, крім того, оновили розмітку в центрі.

 

Як повідомляють фахівці комунальної установи «Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ» (КУ «СМЕП»), тепер на вулиці Мечникова перед вулицею Прохоровською поворот праворуч передбачено з двох смуг.

Варто зазначити, що подібна схема руху – рідкість, тим більше на такій неширокій вулиці, як Мечникова.

 

Фахівці СМЕП вже встановили перед перехрестям відповідні дорожні знаки, які показують кількість смуг на перехресті та вказують напрямки руху за кожною з них.

Водіїв просять бути уважними, пересуваючись зазначеною ділянкою дороги.

 

Але це ще не всі нововведення у місті. Так, з 7 жовтня на вулицях Троїцької та Буніна у центрі Одеси діє оновлена розмітка – зі смугами для громадського транспорту та велосипедистів. Розмітку на вулиці Троїцькій нанесено від вулиці Преображенської до вулиці Рішельєвської.

У рамках робіт фахівці СМЕП нанесли розмітку зупинок громадського транспорту, облаштували велодоріжку, відновили смугу для громадського транспорту та встановили відповідні дорожні знаки.

 Про пішоходів також не забули: на перехрестях Троїцька – Покровський провулок та Троїцька – провулок Нечипуренка були додатково облаштовані нові пішохідні переходи.

 Наразі фахівці СМЕП проводять моніторинг дорожньої ситуації на зазначених локаціях. Надалі на проблемних ділянках планується встановити антипаркувальні стовпчики, які вже з’явилися на вулиці Буніна на ділянці між вулицею Віце-Адмірала Жукова та Олександрівським проспектом.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.