АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Регулятор оштрафував ДТЕК Одеські електромережі за недотримання графіків відключень


25-01-2023, 11:00 |

ДТЕК Одеські електромережі мають заплатити штраф 85 тисяч гривень за те, що не дотримуються графіків відключень електроенергії. У компанії із цим не згодні.

 

Про те, що філії ДТЕК – Одеські електромережі та Київські електромережі, оштрафовані, повідомили у Національній комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

У заяві комісії сказано, що вони застерігають АТ ДТЕК Одеські електромережі щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов щодо розподілу електричної енергії.

За вже допущені порушення НКРЕКП вирішила накласти на ДТЕК Одеські електромережі штраф у розмірі 85 000 гривень.

Для прикладу, розподіл електроенергії у місті Київ.

 

У компанії з таким рішенням не згодні. Там випустили заяву, що роблять усе можливе для рівномірного розподілу дефіциту потужності між усіма споживачами.

В Одеських електромережах розповіли, що з початку війни 65 енергооб’єктів регіону зазнали пошкоджень або були руйновані через обстріл ворога.

Енергетикам доводилося п’ять разів піднімати енергетику регіону з нуля, щоб повернути світло до будинків клієнтів. З початку бойових дій енергетики Одеських електромереж повернули світло майже 83 тисячам домогосподарств.

Тому рішення регулятора ДПЕК оскаржить у суді.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.