АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одесі змінився час комендантської години та час продажу алкоголю


1-03-2023, 11:00 |

З 1 березня в Одесі та Одеській області змінено час комендантської години. Із завтрашнього дня він буде на 1 годину коротшим. У зв’язку зі зміною часу початку комендантської години в Одесі та Одеській області продовжили час продажу алкогольних напоїв.

 

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

«Починаючи з 1 березня на території Одеської області зміниться час комендантської години. Тепер він триватиме з півночі до 5 години ранку»,

– сказав Максим Марченко

Офіційна інформація така: розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, з 1 березня 2023 року введено на території Одеси та Одеської області комендантську годину з 00.00 до 05.00 ранку.

Як повідомила директор департаменту аграрної політики Одеської облдержадміністрації Алла Стоянова, з сьогодні алкоголь в Одесі та області продаватимуть не до 20:00 як раніше, а до 22:00.

Водночас продаж спиртного військовослужбовцям, нацгвардійцям, представникам військових формувань та правоохоронцям, як і раніше, залишається під забороною.

Нагадаємо, що до 28 лютого 2023 року комендантська година в Одесі та регіоні починалася о 23:00 і тривала до 5 ранку наступного дня, а  з 22 червня 2022 року алкоголь усіх видів в Одесі та області продавали в період з 09:00 до 20:00 години.

В обласній військовій адміністрації нагадують, що у комендантську годину заборонено перебування людей на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.