АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одеському художньому музеї новий директор


14-03-2023, 15:00 |

Катерина Кулай стала новим виконувачем обов’язків директора Одеського національного художнього музею.

 

Інформація про це з’явилася на офіційній сторінці музею у Facebook.

“Всю музейну команду вітаємо Катерину Кулай @_kukate_ з призначенням на посаду виконувача обов’язків директора Одеського національного художнього музею”,

– сказано у повідомленні колективу музею.

У пості йдеться, що Катерина Кулай почала працювати в музеї з 2016 року.

Також Катерина Кулай продовжить керувати Благодійним фондом «ДРУЗІ МУЗЕЮ», який усі роки існував для підтримки Одеського художнього.

“Вся команда музею знає Катерину Кулай як неймовірно талановиту менеджер, що всі ці роки була частиною опори Одеського художнього. І далі продовжуватимемо шлях, який проклав для музею Олександр Ройтбруд”,

– сказано в повідомленні.

Олександра Ковальчук, яка до цього виконувала обов’язки директора музею після смерті Олександра Ройтбурда, залишається на посаді заступника директора з розвитку, продовжить залучати кошти, будувати міжнародні відносини та керувати комунікацією.

«Коли ми тільки розпочали роботу проекту Museum for Change, за два роки до призначення Олександра Ройтбурда. Важко уявити, що минуло так багато років та подій у нашому житті. Коли сказала Ройтбурду, що збираюся в декрет, його першим питанням було: «Але ж Катя залишається на місці? Вона нікуди не подінеться?». Сашко довіряв Катерині так само, як і я. Для мене Катя завжди була правою рукою», — так прокоментувала призначення Катерини Кулай її попередниця Олександра Ковальчук.

 

 


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.