АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Дерева в Одесі продовжують падати, будьте обережні


29-03-2023, 17:00 |

У мерії закликають одеситів бути обережними і не знаходитися поблизу дерев, поки дме сильний вітер. Так, вчора гілки, що впали, придавили двох людей, яких госпіталізували.

 

За даними комунальних служб Одеси, лише 28 березня 2023 року сильний вітер повалив і пошкодив 104 дерева на території міста.

Фахівці КП “Горзелентрест” поки що прибрали близько половини з них.

За прогнозами синоптиків, сьогодні, 29 березня 2023 року, по Одесі та області збережуться пориви північно-західного вітру, 15-20 м/с.

У зв’язку з несприятливими погодними умовами одеська мерія звертається до мешканців міста з проханням бути пильними, максимально обмежити пересування та поїздки по місту, особливо літніх, дітей та вагітних жінок.

Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок дощу та поривчастого вітру можливе падіння гілок та кабелів.

Цілодобова медична швидка допомога – 103

Патрульна служба МВС України в Одесі – 102

Оперативний міський центр “Швидка комунальна допомога” – 15-01

Увага! Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів та прибивання до берега, а також їхнє дрейфування вздовж узбережжя. Цілком ймовірний неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати і одразу повідомляти за номером 102.

Раніше “Одеське Життя” вже писало, що в Одесі дерева, що падають, б’ють людей і машини.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.