АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Одещині на ремонт 650 м вулиці планують витратити майже 13 мільйонів гривень


13-06-2023, 17:00 |

На вулиці Владиченській у селі Виноградівка Болградської громади депутати міської ради вирішили провести капітальний реомнт ділянки у 650 м. На ремонт частини вулиці, як стало відомо із чергової сесії Болградської міської ради, потрібно 12 млн 780 тисяч гривень.

На черговій сесії Болградської міської ради, яка відбулася 8 червня 2023 року, депутати розглянули кілька питань ремонту доріг та вулиць громади. За словами депутатів, за результатами проведеного два місяці тому комісійного обстеження представниками Служби місцевих доріг на вулиці Владиченській у селі Виноградівка Болградської громади потрібен капітальний ремонт.

 

Болградська територіальна громада погодилася на півфінансування аварійно-відновлювальних ремонтних робіт на  ділянці (підйомі) протяжністю 650 м, і з 12 млн 780 тисяч гривень частину грошей виділять із Державного бюджету – 3 млн 500 тисяч гривень.

 

Виходить, що ремонт одного “погонного” метру частини вулиці обійдеться місцевому та державному бюджетам майже в 22 тис. гривень! В середньому, дорожні служби на капітальний ремонт доріг та вулиць витрачають в середньому 10 млн гривень на 1 кілометр дороги (між населеними пунктами). У нашому ж випадку, майже 13 млн гривень потрібно на ремонт частини вулиці трохи більше ніж пів кілометри.

Читайте також: на околиці Одеси чекає великий ремонт доріг.



Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.