АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеський пологовий будинок отримав нове медичне обладнання (фото)


10-12-2023, 15:00 |

В Одесі триває реалізація міської цільової програми «Здоров’я», в рамках якої для пологового будинку №4 коштом міського бюджету придбано нове медичне обладнання та меблі.

 За повідомленням прес-служби одеської мерії, зокрема, закуплено дві відкриті реанімаційні системи для новонароджених, операційний стіл із набором аксесуарів, пересувні безтіньові світильники, фетальні монітори, функціональні ліжка.

 

 

 А лабораторія пологового будинку №4 отримала гематологічний аналізатор та коагулометр для якісного та точного проведення необхідних аналізів.

 

 

 

Також пологовий будинок забезпечили генератором для забезпечення безперебійної роботи апаратури та надання медичної допомоги жінкам та немовлятам у будь-яких умовах.

«Забезпечення сучасним устаткуванням медичних закладів, де народжуються маленькі одесити, є важливим внеском у забезпечення здоров’я майбутніх поколінь містян»,

– повідомляють у міськраді.

Програма «Здоров’я» передбачає фінансування низки заходів, спрямованих на покращення стану здоров’я та надання якісної медичної допомоги вагітним, породіллям та новонародженим.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.