АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Трагічна ніч на 2 березня в Одесі: що розповіли рятувальники (ОНОВЛЕНО)


2-03-2024, 11:00 |

Ніч на 2 березня 2024 року стала трагічною в Одесі: ворожий дрон зруйнував частину житлового будинку, є загиблі та постраждалі, під завалами ще можуть перебувати люди. 

 

Рятувальники ліквідують наслідки ворожої атаки, повідомляють в обласному управлінні ДСНС.

За інформацією ДСНС, станом на 07:00 ранку врятовано 7 постраждалих, у тому числі трирічна дитина., виявлено тіла 2 загиблих.

Серед постраждалих вагітна жінка, вона в середньому тяжкість у лікарні.

Троє людей з численними пораненнями направлені до лікарні, серед них 26-річна дівчина, яка має тяжкий стан. Двоє, що залишилися, – в стані середньої тяжкості.

Трьом людям, включаючи трирічну дитину, медична допомога надана на місці.

“Чергова терористична атака на мирно спляче місто. Густонаселений район. Тут просто жах. На місці працюють рятувальники, муніципальні та аварійні служби. Ведуться розбори завалів”,

– сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Попередньо відомо про 18 зруйнованих квартир. Пошуково-рятувальна операція продовжується. Під завалами можуть бути люди. На зв’язок не виходять 7 мешканців багатоповерхівки.

 Зараз на місці проводяться роботи з розбору завалів та пошуку людей. Працюють психологи. До пошуків залучено кінологів. Розгорнуть пункт обігріву.

 

 

 

 

 

 

 

Нашому кореспондентові вдалося поспілкуватися з одеситкою Сарою. Дівчина розповідає, що чекає на результати пошуку своїх родичів – молодої мами та її тримісячного сина. Їх шукають рятувальники під завалами. Чоловік жінки та старша донечка врятовані. Під час вибуху вони були у дальній кімнаті квартири.

 

 Під час вибуху вони були у дальній кімнаті квартири.

ОНОВЛЕНО:

За пловами голови Одеської ОВ Олега Кіпера, на 8:00 рятувальникам вдалося дістати з-під завалів чоловіка – він живий. Попередньо, у момент влучення ворожого дрона він перебував у підвалі. Чоловік свідомий, зараз його оглядають медики.

ОНОВЛЕНО 10:48:

Як стало відомо, кількість жертв російської атаки по Одесі збільшилася до трьох осіб: щойно рятувальники деблокували з-під завалів тіло ще одного загиблого.

Пошуково-рятувальна операція триває.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.