АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Подбали про найменших


13-12-2019, 19:30 |

У школі села Романівка, якій цьогоріч виповнилося 105 років, запрацював дитсадок для 15 вихованців. 

На гостину до шкільної родини завітали голова райдержадміністрації Ганна Карпова, голова райради Микола Балан, перший заступник голови РДА  Гаджи Магдієв, депутати райради Олександр Станков, Юлія Сітнік, Тетяна Іванова та виконуюча обов’язки начальника відділу освіти РДА Оксана Ярем.

— Те, що зроблено у навчальному закладі за останні роки, заслуговує найвищої оцінки,— сказав голова райради Микола Балан. —  Серед першочергових завдань, які ставить перед собою влада, – ремонт дороги від с. Романівка до райцентру.

Голова райдержадміністрації Ганна Карпо­ва привітала усіх присутніх жителів села з чудовою подією, побажала добра та здоров’я, а також подякувала усім, хто брав активну участь в реконструкції приміщення, особливо директору гімназії, депутату районної ради Олені Ольховській.

До слів вітань долучився виконавчий директор ТОВ «Аіст-1» Василь Лапій, який є постійним спонсором навчального закладу. Він запевнив, що й надалі надаватиме посильну допомогу як матеріальну, так і продуктами харчування.

Долучилися до щирих вітань та побажань Романівський сільський голова Любов Шлапаченко та виконувачка обов’язків начальника відділу освіти РДА Оксана Ярем. 

— У нас сьогодні надзвичайно радісне та сімейне свято. Я та увесь колектив щиро дякуємо голові райдержадміністрації, усьому депутатському корпусу райради за постійну підтримку та виділення коштів на придбання матеріалів та обладнання. Від усієї душі дякую технічним працівникам і батькам, які допомогли у проведенні ремонтних робіт,— наголосила директор Романівської гімназії Олена Ольховська.

Після теплих вітальних слів гості вручили малятам іграшки, а для потреб дитсадка — праски та пилосос. З цікавістю ознайомилися з умовами виховання та навчання малюків. 

Світлана Байкалова


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.