АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 ДТЕК оприлюднив нові графіки відключень електроенергії в Одесі та Одеській області: список за адресами


27-10-2022, 11:00 |

В Одесі та Одеській області відучора, 25 жовтня, почали проводити стабілізаційні відключення електропостачання. А сьогодні, 26 жовтня, з самого ранку почали відключати світло за обновленим графіком в Одесі і області.

Відключення електроенергії відбуваються, згідно з групами, до яких входять певні населені пункти області та вулиці міста Одеси.

 

Електропостачання відключають на 4 години двічі на день. У ДТЕК “Одеські електромережі” зазначають, що вони докладають максимум зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин для кожної групи споживачів. Але можлива невелика похибка у часі – додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Відключення електроенергії будуть застосовувати лише у разі дисбалансу в енергосистемі та заздалегідь попереджати про це споживачів, щоб вони змогли підготуватися до відсутності електропостачання.

Раніше у ДТЕК оприлюднили графіки стабілізаційних відключень світла, але вони були доопрацьовані.

У компанії повідомляють, що відключення електроенергії за адресами, прописаними в нових складених графіках, співпадатимуть майже на 100%.

Щоб переглянути графік потенційних відключень світла в Одесі по вулицям — пройдіть за посиланням: Перелік-Одеса

Щоб переглянути графік відключень по населених пунктах та вулицях Одеської області — пройдіть за посиланням: Одеська-область


Газета: На пенсии
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.