АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Українців готують до підвищення ще одного комунального тарифу: суми у платіжках зміняться з 1 квітня


15-03-2023, 11:00 |

Після розмов про підвищення тарифів на електроенергію після закінчення опалювального сезону черга дійшла до тарифів на воду.

 

Так, Нацкомісія, яка здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ) планує включити до порядку денного засідання у формі відкритого слухання питання щодо підвищення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення. І станеться це вже у березні, тобто цього місяця.

Про це повідомляється на сайті НКРЕКП.

Комісія опрацьовує можливість встановлення зазначених тарифів двома етапами: з 1 квітня та з 1 липня, з урахуванням зазначених в обґрунтувальних матеріалах підходів.

Зокрема, проекти тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення були ретельно перевірені, їх зміна відповідає вимогам чинного законодавства витрати у структурі тарифів”, – йдеться у повідомленні.

Слід нагадати, що 27 грудня 2022 року НКРЕКУ затвердила підвищення тарифів на водопостачання на 10-30% залежно від регіону на наступні півроку.

Але вже 30 грудня 2022 року регулятор скасував рішення щодо підвищення тарифів на водопостачання з 1 січня, а проект постанови направили на доопрацювання.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, скільки доведеться платити за електроенергію після закінчення опалювального сезону.


Газета: На пенсии
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.