АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Перемога Росії у війні в Україні стане поразкою НАТО, - Столтенберг


12-10-2022, 13:00 |

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву генсека НАТО Єнса Столтенберга.

За його словами, цього не можна допустити. Саме тому, Північноатлантичний альянс планує посилити та зберегти підтримку України, аби вона могла продовжувати захищатись та звільняти території від російської окупації.

На початку свого півгодинного спітчу він повторив тезу, озвучену багаторазово під час російсько-української війни – “НАТО не є стороною конфлікту”.Проте з тією поправкою, що “наша підтримка відіграє ключову роль, союзники, як і раніше, єдині у своїй підтримці суверенітету та цілісності України”.Пізніше у цьому виступі Столтенберг сказав, що “перемога Росії у війні проти України стане поразкою Північноатлантичного альянсу”.

Як, проте, зручно влаштувалися європейські політики. Як воювати – НАТО не при справах. Але при цьому якимось чином вони бояться програти. І така непослідовність міркувань чомусь нікого не бентежить.

- пишуть українські телеграмканали.

Столтенберг зазначив, що "Україна набрала обертів і продовжує досягати значних успіхів, у той же час, коли Росія все частіше використовує жахливі невиборчі атаки по цивільному населенню і важливіші об'єкти інфраструктури",

- додав генсек. Також він трохи заспокоїв українців і заявив, що НАТО не бачить ознак наміру РФ застосувати ядерну зброю, але зберігає пильність та проведе навчання щодо ядерного стримування наступного тижня.



Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.