АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Анастасія Бондарчук: Who's That Girl?


22-01-2023, 15:00 |

 Анастасія Бондарчук для новорічного випуску Harper's Bazaar

ФОТО: особистий архів

Незважаючи на свій юний вік, Анастасія Бондарчук має значну кількість робіт, стала гостею червоної доріжки Каннського кінофестивалю з фільмом «Випадок у готелі «Уолл-Стріт», де зіграла головну роль в парі з відомим голлівудським актором Еріком Робертсом. Анастасія Бондарчук також відома своєю співпрацею з Chopard, Dolce & Gabbana, Versace, Fendi, Aquazzura. Фото дівчини неодноразово прикрашали обкладинки Elle, L'Officiel, Harper's Bazaar, Grazia, Glamour та багато інших. Настав час дізнатися, хто вона і чим підкорила модельну індустрію.

Упевнені, що питання, яке найчастіше задається, стосується вашої роботи з голлівудським актором Еріком Робертсом. Розкажіть, що це за фільм, як пройшли зйомки?

- Ви маєте рацію. Хоч ми знімали фільм ще рік тому і доріжка Каннського кінофестивалю була торік, проте останні інтерв'ю тільки про це (посміхається).

Зйомки фільму «Випадок у готелі Уолл-Стріт», в якому я грала дочку героя Еріка, проходили в Одесі. Працювати з Еріком було одне задоволення – він професіонал своєї справи. Мені здається, у нас вийшов добрий тандем. Ерік весь час підтримував мене і був моїм ментором під час зйомок.

Продюсером та режисером фільму стала Ельвіра Гаврилова, з якою я співпрацюю вже багато років. Тому, працюючи над стрічкою, я почувала себе як удома у родинному колі.

 Анастасія Бондарчук для обкладинки L'Officiel. Кампейн BVLGARI

ФОТО: особистий архів

На доріжку Канського кінофестивалю ви вийшли в приголомшливій сукні, яка точно запам'яталася кожному. Якщо я не помиляюся, ви доповнили образ за допомогою шикарного намиста від Chopard, чи не так?

- Все так. Крім того перед виходом на червону доріжку відбулася моя фотосесія Harper's Bazaar Vietnam. Я позувала для обкладинки цього журналу, одягнувши прикраси від ювелірного бренду Chopard.

Безсумнівно, за останні два роки у вас було багато цікавих фотосесій, колаборацій та кампейнів. Розкажіть про проект, який найбільше запам'ятався вам.

- Я можу виділити два найбільш запам'ятовуються проекти останнім часом.

Це фотосесія для новорічного випуску Harper's Bazaar у колаборації з BVLGARI, Moncler та іншими люксовими брендами, а також зйомка рекламного ролика приладу для визначення сумісності Gadget 88.

Як і де відбувалися зйомки цих проектів?

– Зйомки проходили у Празі у дуже комфортній атмосфері. Мені пощастило попрацювати зі справжніми професіоналами, з якими ми маємо схоже ставлення до зйомок. Завдяки чому нам і вдалося зняти все досить швидко і без стресу. Загалом Прага – одне з моїх улюблених міст у світі. 

 Анастасія Бондарчук на червоній доріжці кінофестивалю Канна

ФОТО: особистий архів

Ви зараз живете в Празі?

- Так, я навчаюсь тут в університеті на маркетолога.

Чому вибрали саме цю професію?

– Я вирішила стати маркетологом, бо вважаю, що це найближча до моєї особистості спеціальність в економічній сфері. Маркетинг для мене – та сфера діяльності, де я можу себе реалізувати як творчо, так і професійно.

Як вам вдається поєднувати роботу моделі та навчання?

– Насправді, це нелегко. Не завжди вдається підлаштувати графік роботи під навчання, але в такому разі я ретельно займаюся під час поїздок, щоб не відставати.

Чи легко бути відомою в такому юному віці?

– Мені подобається мати щільний графік та займатися цікавими проектами. Завдяки своїй роботі я зустрічаю чудово талановитих людей.

Чим вас приваблює кар'єра моделі?

- Звичайно ж, можливістю подорожувати, заводити нові знайомства з креативними людьми, будь то моделі, дизайнери, режисери... Я вважаю себе естетом і насолоджуюся красою, а в модельному бізнесі вона всюди. 

 Анастасія Бондарчук та Ерік Робертс на знімальному майданчику фільму «Випадок у готелі «Уолл-Стріт»

ФОТО: особистий архів

Ваші знімки прикрашають десятки обкладинок модних журналів. А яка ваша найулюбленіша і чому?

– Напевно, обкладинка L'Officiel India – моя найулюбленіша. Тоді я приміряла безліч образів від світових люксових брендів. І до речі, багато хто відзначив мою схожість з Джіджі Хадід (посміхається).

Наскільки потрібна світові мода на даний момент розвитку суспільства?

– Мода була, є та буде необхідною. Люди завжди хочуть бути гарними. У наш час краса і модний одяг так само користуються попитом. А як нам усім відомо, де є попит, там є пропозиція. Тому я думаю, що мода існуватиме за всіх часів.

У вас є цікаві образи. Одягаєтеся самі чи користуєтесь послугами стиліста?

– У повсякденному житті я вибираю вбрання самостійно, але коли працюю у тому чи іншому проекті, моїми образами займаються фешен-стилісти.

Які у вас модельні мрії?

- Я хотіла б стати обличчям модного будинку Bottega Veneta. Сподіваюся, у мене це вийде.

Що для вас означає успіх у модельному бізнесі? І кого можна назвати успішною моделлю?

- Я завжди захоплювалася супермоделями епохи 1990-х: Ліндою Євангелістою, Наомі Кемпбелл і, звичайно, Крісті Тарлінгтон. Із сучасних моделей моя ікона – Белла Хадід. Я захоплююся її працьовитістю та сильним характером.

У чому, на вашу думку, секрет моделей, які досягають всесвітнього успіху?

– Щоб чогось досягти, потрібно багато й наполегливо працювати, бути готовою до невдач, не здаватися, йти далі, удосконалюючись у своїй професійній діяльності.

Життя занадто коротке, щоб витрачати його на роботу, яка не приносить вам жодного задоволення. Потрібно знайти себе через улюблену справу і залишитися при цьому гарною людиною.

 Анастасія Бондарчук. Рекламна кампанія бренду BUUNT, Дубай

ФОТО: особистий архів

Яке найцінніше настанову вам давали?

- Раніше я вважала, що не залежу від думки інших людей. Найцінніші настанови мені дала моя мама. Воно полягало в тому, щоб я працювала так, ніби мене ніхто не бачить і не чує, не соромилася бути собою. Ці слова відіграли велику роль у моєму професійному шляху.

Для вас кар'єра моделі – це лише робота чи стиль життя?

– Я вважаю, що робота та стиль життя не можуть існувати порізно. Принаймні для мене.

Світ моделінгу жорстокий? Чи є конкуренція між дівчатами?

– Я не можу стверджувати щодо жорстокості, у мене таких випадків ще не було. Можливо тому, що я сама неконфліктна людина.

Яку пораду ви можете дати моделям-початківцям?

- Якщо у вас щось не виходить, ніколи не здавайтеся і сміливо йдіть до поставленої мети! Полюбіть себе, і тоді все вийде!


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.