АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Немає серйозного витоку: Пентагон упевнений, що Україна використовує за призначенням зброю США


1-03-2023, 17:00 |

В адміністрації США зазначили, що Україна використовує зброю "з максимальною ефективністю" і потребує ще більшої військової підтримки

 

В адміністрації США впевнені, що вся американська зброя, яка прямує до України, використовується за призначенням та з максимальною ефективністю. Пентагон не виявив жодних доказів перенаправлення військової допомоги з України.

Деталі

Заступник міністра оборони США з політичних питань Колін Каль під час слухань у Комітеті Палати представників Штатів із збройних сил повідомив, що Україна використовує за призначенням всю передану зброю.

Заступник голови Пентагону заявив:

Ми не побачили жодних доказів серйозного витоку (зброї – ред.)

В адміністрації США припускають, що певні зразки озброєнь могли потрапити до рук росіян під час бою. Проте, немає жодних доказів того, що українці перенаправляють зброю на чорний ринок.

Каль підкреслив, що Україна використовує «"з максимальною ефективністю" озброєння і потребує ще більшої військової підтримки. Також він зазначив, що за оцінками Пентагону, найближчими тижнями не очікується серйозних поступів на полі бою з боку рф, хоча не виключив, що контроль над деякими територіями продовжить переходити з рук в руки.

Раніше Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні на загальну суму 2 мільярди доларів. До списку потрапила зброя, яка допоможе посилити оборону неба.


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.