АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» завжди поруч


14-04-2023, 19:00 |

Розширений актив Одеської регіональної організації Національної Спілки журналістів України та її Голова Юрій Работін завітали на зустріч до громадської організації Громадський Рух «Віра, Надія, Любов». Гостей привітала Голова і фундаторка Руху Тетяна Семікоп, вона запросила звертатися до них за допомогою. І допомога, яку надає громадська організація – різноманітна... 

«Шановні колеги ви у нас у гостях, у гостях у Громадського Руху «Віра, Надія, Любов» З багатьма з вас ми працювали і до війни, і до ковіда, і зараз ми продовжуємо працювати. Я щиро вдячна Юрію Анатолійовичу за те, що він ініціював цю зустріч, я хочу, щоб ви не просто довідалися, що сюди можна приходити по допомогу, сюди можна приходити за консультацією до юриста, психолога. Психологічна консультація у нас існує як групова, так і індивідуальна, коли ви відчуваєте, що настав час поговорити з психологом. Це і подолання соціальної тривожності, і процес роботи з проблемою страху, невпевненості та дискомфорту у соціальних ситуаціях. Я вдячна нашим партнерам, які сьогодні разом зі мною беруть участь у цій зустрічі. Це і Світлана Мораїтес, депутатка Таїровської ОТГ, засновниця БФ «Волонтери Таїрова» Голова МФО «За рівні права та можливості» та Олена Бесєдовська, ділова жінка, кулінар, знавець бессарабської кухні, популярна блогерка, автор проекту «Готуємо для коханих з Оленою Бесєдовською». З нами молоде покоління журналістів Олександр Філяєв та Микита Пермяков, це «Перший міський», з нами Олександра - молодіжне крило нашого Руху, Семен Цевелєв, це редактор нашої газети, яка виходить понад двадцять років. Я вам дуже рекомендую звернути на неї увагу, тому що тут всі послуги, які ви можете отримати в нашій організації безкоштовно. Ми не маємо платних послуг! Я зараз дам важливі телефони соціальних працівників: 0487711265 або 0487711264. Ми вам завжди раді, приходьте», - підкреслила Тетяна Семикоп.

  До присутніх також звернулася Світлана Мораитес депутатка Таїровської ОТГ фундаторка БФ «Волонтери Таїрова» Голова МФО «За рівні права та можливості»

«Дуже рада всіх вас бачити тут, спілкуватися з вами! Дуже дякую Юрію Анатолійовичу за те, що він усіх вас зібрав сьогодні тут. Я захоплююся цією людиною, вона завжди всім простягає руку допомоги, на скільки може підтримує. Бувають ситуації, які він не може розв'язати, але це його ніколи не зупиняє, і він якимось дивом знаходить рішення. Дякую вам Юрію Анатолійовичу за те, що ви так дбаєте про журналістів, бажаю вам лише успіхів та всіляких благ. Вам спасибі Тетяно Євгенівно, що ви зібрали цих прекрасних людей навколо себе, я знаю вас оточують лише порядні та самовіддані люди, до яких можна завжди звернутися. Хочу побажати нам усім успіхів у наших спільних соціальних проектах. Хочу висловити подяку збройним силам за те, що вони бережуть наш спокій», - наголосила Світлана Мораітес.

 Олександра Бесєдовська – молодіжне крило Громадського Руху «Віра, Надія, Любов», представниця Жіночої коаліції 1325, розповіла про святкування Великодня у Великій Британії. Олена Бесєдовська, ділова жінка, кулінар знавець безсарабської кухні, популярна блогерка, авторка проекту «Готуємо для любимих з Єленою Бесідовською», яка подарувала чудовий рецепт смачного кролика із пісочного тіста, яким присутні мали змогу почастуватися.  Олена вразила присутніх не тільки власноруч зробленими смаколиками а щ й зробила відео-презентацію їх вироблення, яку можна подивитися на її власному youtu.be-каналі


  «Друзі, коли така гарна команда, то багато що можна здолати, ми робимо свій внесок, це наш презент від нас із донечкою ми дуже сподіваємось, що він відкриє ваші серця і ви прийдете до дому с посмішкою і будете готувати самі, бо незабаром Великдень! Тому побажаю всім здоров’я, любові і миру, а українцям перемоги бо ми того варті», - зазначила Єлена Бесідовська. 

Надання соціально-психологічної допомоги різним верствам населення важлива ділянка роботи організації, тому природним було почути саме психолога та й ще й з журналістським досвідом.

«Був у мене період життя, коли я набув журналістського досвіду на Першому міському телеканалі. З того часу я проводжу паралель між журналістом та психологом, я вважаю, що кожен журналіст трохи психолог. Крім того, кожен журналіст має великий кругозір, без цього неможливо. Друге дозована емпатія, напевно, ви стикалися з історіями, від яких дуже тяжко на душі, а всі їх доводиться пропускати через себе і при цьому зберегти свою психіку. Ну і третє, журналістика — це влада, тут виникає потреба дотримуватись етичних принципів, бо це запорука психологічного здоров'я вашої аудиторії. Насамкінець хочу запросити вас до нас. Ви не повинні почуватися самотніми в нашому місті, звертайтесь до нас за телефоном +380930808430», – зазначив психолог Микита Пермяков.


  Зі свого боку Голова Одеської регіональної організації Національної Спілки журналістів України Юрій Работін нагородив Голову громадської організації Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» Тетяну Семікоп Відзнакою НСЖУ «За соціальну направленість та благодійну діяльність і вагомий внесок у розвиток Української журналістики під час військового стану». 

«Йде війна, тяжко на все це дивитись, але коли є такі люди як ви, які завжди допоможуть попри все - ви своїми ділами підтримуєте віру в нашу Перемогу!», - підкреслив Юрій Работін

Усі присутні почесні ветерани-журналісти на чолі із головою правління Одеської спілки Юрієм Работіним виразили подяку за теплу зустріч, отримали останній випуск газети «Тут і Тепер», що видає ГР «Віра, Надія, Любов» на чолі із головним редактором Семеном Цевлєвим, а також подарункові кошики до Великодня.

 


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.