АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На радість дітям до Кірхи приїхала пожежна машина


31-05-2023, 11:00 |

В одеській Кірсі (Лютеранській Церкві Святого Павла) цілих вісім днів з 11:00 до 22:00. працюватиме Літній ярмарок, одночасно з його роботою проходитиме безліч найцікавіших заходів. Присвячено всі літнім святам – П'ятидесятниці, Святій Трійці та Дню захисту дитини.Одним із таких заходів став приїзд до одеської Кірхи пожежно-рятувальної машини, екіпаж якої зустрівся з дітьми. Одеські рятувальники продемонстрували роботу пожежної машини. Пізнавальна акція для малюків, у який вони посправжньому ознайомилися з улюбленим для багатьх зі світу іграшок спецтранспортом, дізналися, як він допомагає у реальному житті боротися із вогнем. Інструктор-рятувальник застосовував кисневий балон і захисну маску, демонстрував інші цікаві пристрої, що викликали не менший захват у дітей.

Справжня пожежно-рятувальна машина із забавним ім'ям «Касатка» на годину перетворилася на велику яскраву іграшку, що сяє на сонці. На яку можна було лізти сходами, посидіти в кабіні і навіть випустити воду з пожежного гідранту!

Рятувальники провели інструктаж щодо поводження з вибухонебезпечними предметами, показали на навчальних муляжах, як вони виглядають та попередили, що у разі виявлення схожих предметів, діти в жодному разі не повинні до них підходити. Вони повинні негайно повідомити дорослих, які покличуть до небезпечного предмету рятувальників.

Від імені Головного управління ДСНС Одеської області дітям дарували яскраві червоні кульки із символікою ДСНС. Зустріч із рятувальниками у одеської Кірхи нікого не залишила байдужим.


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.