АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Путин: Россия будет “избирательно наносить удары по целям на Украине, а не лупить по жилыми кварталам, как эти придурки”


14-06-2023, 11:00 |

Тільки вчора Путін заявляв, що Росія “виборно завдаватиме ударів по цілям в Україні, а не бити по житлових кварталах, як ці придурки”.Судячи з сьогоднішнього нічного ракетного удару по Одесі, справжнє значення цієї фрази зворотнє.

 

В Оперативному командуванні "Південь" повідомили, що удару було завдано "Калібрами", з 4 ракет збиті 3.В результаті повітряного бою і вибуховою хвилею пошкоджено бізнес-центр на проспекті Шевченка, вибиті вікна в навчальних корпусах Політеха, житлових комплексах, що стоять поруч, Макдональдсе і магазинах.Попередньо 6 людей отримали поранення.Прицільного ракетного удару було завдано по складському приміщенню однієї з торгових мереж, що спричинило руйнування 1000 кв.м і пожежу на площі 400 кв.м. Три співробітники складу загинули, семеро отримали поранення.Триває розбір завалів.Під ними можуть бути люди.

 

Примітно, що бізнес-центр, на який упали уламки збитої ракети, знаходиться поблизу Одеської обласної військової адміністрації.

 

 

Крім того, Російський диктатор Володимир Путін на зустрічі з так званими "воєнкорами", передають росЗМІ, зробив суперечливу заяву про цілі нападу Росії на Україну: вони у нього одночасно і змінюються, і не змінюються:

"Вони (цілі повномасштабного вторгнення - УП) змінюються відповідно до поточної ситуації, але загалом, звичайно, нічого ми міняти не будемо".

 Путін додав, що цілі РФ в Україні мають для нього "фундаментальний характер".

Крім того, узурпатор російської влади заявив, що питання демілітаризації України продовжує стояти "в практичному плані".


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.