АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 "Шукають любовний інтерес у Європі": Безугла закликала мобілізувати жінок в Україні


18-12-2023, 17:00 |

Нардепка розкритикувала українок за те, що вони нібито скидають труднощі на чоловіків. За її словами, "нашим квіточкам в Європі краще".

 

Народна депутатка від "Слуги народу" Мар’яна Безугла зробила чергову гучну заяву про мобілізацію в Україні. Про це відомо з її публікації в соцмережах від 16 грудня.

За словами парламентарки, Генштаб ЗСУ проти військового обліку жінок через "негатив".

"А гребти всіх підряд чоловіків, хворих, майже літнього віку в ТЦК СП — позитив? А вбивати штурмом посадок для галочки — позитив? А відмовлятися від будь-яких варіантів демобілізації та ротацій — позитив?"

— написала Безугла.

Вона зазначила, що частина військовослужбовців "живе на паркеті" й утримує дружин на свої зарплати, тоді як інші отримують "паперову фігню-завдання" на Сході. Поки чоловіки не можуть виїжджати за кордон через мобілізацію, "хтось" нібито "шукає любовний інтерес в Європі".

"Рівність прав!"

— додала нардепка.

Вона зазначила, що дійсно воюють лише 300 тисяч військових, а отримують грошове забезпечення ще 700 тисяч. Безугла запевнила, що перевірка — неминуча.

"І якщо прийдуть жінки на небойові посади, що то буде з тиловими, які так гарно влаштувалися вже два роки. Невже відправлять в бойові підрозділи? А як же кум, не допоможе? Невже зможемо когось ротувати, демобілізувати?!"

— додала Безугла.

За її словами, у разі запровадження військового обліку жінок і мобілізації їх на небойові посади, можна буде відкрити кордони і для українок, і для українців.

 

У "ТСН" передали, що в коментарях у депутатки уточнили, чи буде це прописано в законі. Йдеться про те, щоб жінок могли мобілізувати лише в тил.

"Наші квіточки не народжені для труднощів, хай то все мужики тягнуть; нашим квіточкам Європи краще",

— відповіла Безугла.

 

Також у коментарях парламентарці запропонували добровільно мобілізуватись разом. У відповідь вона пояснила, що потрібна в тилу.

"Хто буде здійснювати нагляд і писати закони? Допоможете? Спробуйте повоювати хоч із одним пихатим генералом за зміну якогось правила. Подивилася б на Вас",

— написала нардепка.

 

Нагадаємо, 5 грудня Мар’яна Безугла заявляла, що Україна має відійти від волонтерства у 2024 році. За її словами, найкраще волонтерство — це мобілізація в ЗСУ.

Раніше нардепка від "Слуги народу" потрапила в скандал через гучну заяву про головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Вона звинуватила воєначальника у відсутності планів на наступний рік.

Джерело


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.