АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Новорічні привітання для студії живопису Алли Шляхової Будинку культури Крижанівський


25-12-2023, 11:00 |

  Сонячного зимового ранку в затишній залі дитячого садка «Карамелька» відбулася незвичайна подія: передноворічне привітання учнів Студії живопису Алли Шляхової Будинку культури Крижанівський. У залі панували передсвяткове пожвавлення, всі готувалися до урочистостей. І ось довгоочікуваний момент настав на сцені з'являється Народний вокально-інструментальний колектив “Любисток”. Зазвучали колядки, щедрівки та улюблені, багатьом поколінням слухачів народні пісні. Завзяте артистичне виконання визнаних майстрів не залишило в залі нікого байдужими.  Діти та дорослі підспівували та аплодували запальним артистам. Відлунали пісні та настав час для вітання від шановних гостей, які відвідали дитяче свято.   З побажаннями творчих успіхів у новому році виступила перед дітьми Начальник Управління культури Фонтанського ОТГ Євгенія Яровенко і подарувала кожному солодкий подарунок.

Голова Одеського регіонального відділення Національної Спілки журналістів Юрій Роботін теж прийшов із подарунками та добрими побажаннями: 

«Щирі вітання всіх з Різдвом Христовим та Новорічними Святами. Щастя. Любові. Здоров'я. Мирного Неба України. Що можемо. То робимо. Діти наше Майбутнє…».

  Привітати та підбадьорити творчу молодь прийшов також депутат Одеської обласної ради Олексій Кобильников: «Як чудово бачити, як діти готуються до новорічних свят із таким великим задоволенням! Нехай ці моменти наповнені радістю та веселими емоціями для маленьких вихованців дитячого садочка "Карамелька"». Підвела підсумок урочистої зустрічі Алла Шляхова, як керівник студії живопису, співзасновник "Благодійного фонду Алли Шляхової" та директор департаменту культури, мистецтва та туризму Міжнародної Морської Бізнес-асоціації, вона вручила грамоти за творчі успіхи.  Грамот удостоєні:

Артюхова Ольга

Верещагін Олександр

Верещагін Тимофій

Варещагіна Валерія

Домбровська Анастасія

Дудник Поліна

Кіріяк Олександра

Корецька Меланія

Кужель Єва

Пивоварчик Єллада

Резніков Максим

Сіненко Ганна

Сіненко Марія

Спіцин Дмитро

Наприкінці усі присутні у супроводі Народного колективу “Любісток” виконали «Червону калину».


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.