АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одесі пройшов перший у цьому році інфодень Українського культурного фонду. Фото


18-01-2024, 17:00 |

17 січня 2024 року в партнерстві з Одеською міською радою в міжнародному культурному центрі UNION відбувся перший Інфодень Українського культурного фонду в новому році.

Одеса – це перший регіон, який відвідала команда УКФ цьогоріч з метою підвищення залученості заявників та якості самих заявок, і сьомий подібний захід у межах нового грантового сезону.

«Український культурний фонд підтримує наші культурні установи, у цей складний час дозволяє реалізовувати проєкти бібліотек, мистецьких шкіл, театрів», – повідомив директор Департаменту культури, європейської інтеграції та міжнародного співробітництва Іван Ліптуга.

 У заході взяли участь понад 160 представників південного регіону. Серед них: працівники театрів, музеїв, бібліотек та інших культурних інституцій, митці та культурні менеджери, які потребують фінансової підтримки для реалізації ініціатив. Спікери розповіли гостям Інфодня про участь Одещини у грантовому сезоні Фонду 2023 року. Окремо зупинилися на прикладах реалізованих проєктів за підтримки УКФ, серед яких «Доступний онлайн» Одеський національний художній музей, 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль та дитячий фестиваль «Переміщена анімація».

«За шість років існування нашої інституції до УКФ від Одеси надійшло 311 заявок на грантову підтримку. Від регіону, без урахування обласного центру, - 154. Тобто програми УКФ охоплюють аудиторії поза агломераціями та обласними центрами. Це важливо з огляду на розрив між ними в доступі до культури. УКФ й надалі посилюватиме співпрацю з органами місцевого самоврядування», – додав голова фонду Владислав Берковський.

 Наприкінці заходу організатори розібрали найтиповіші помилки під час заповнення аплікаційного пакета та відповіли на всі запитання.

 

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.