АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Історія, що ожила в Одеській кірсі


16-05-2024, 19:00 |

На подвір'ї Одеської кірхи у культурному центрі розташувався музей історії Причорноморських німців. Його багата експозиція, приваблива, як для дітей, так і для дорослих, які прагнуть поринути у світ минулого.

Цього дня у музеї панувало особливе пожвавлення. Група дітей у супроводі дорослих миттю заповнили експозиційну залу. У дітей горіли очі від цікавості та хвилювання перед новим знанням, дорослі з цікавістю розглядали експонати, задаючи гіду питання, що постійно виникали. Кожен експонат оживав своєю власною історією. Сергій, який проводив екскурсію, був одягнений в історичний костюм, підвів відвідувачів до основної події дня - театрального інсценування.

І ось над сценою ввімкнулося світло і зал музею став театральною сценою! Дорослі та діти стали безпосередніми учасниками незвичайної вистави. Як із імли минулого перед глядачами виникло життя старої Одеси рубежу століть. Глядачі побачили яскраві театральні сценки, серед яких Сергій пояснював значення тих чи інших сюжетів та предметів, які використовували артисти.

 Протягом півгодини глядачі були занурені в історію, ніби мандрували крізь час. Коли вистава завершилася, оплески заповнили зал музею, а учасники вистави покинули сцену, щоб разом із глядачами взяти участь у захоплюючій фотосесії.Діти та дорослі розійшлися, але їхні серця залишилися наповненими подивом і захопленням перед тим, як сторінки живої історії можуть перегортатись перед їхніми очима, залишаючи незабутнє враження.


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.