АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Шановні мешканці Одеської області!


21-12-2021, 15:00 |

Органами державної статистики, з метою проведення вибіркових обстежень населення з питань обстеження умов життя домогосподарств, з 15 грудня 2021 року розпочинається набір домогосподарств для їх участі в обстеженні умов життя впродовж 2022 року.

 

Вибіркові обстеження населення є одним з основних сучасних джерел інформації для аналізу рівня життя населення області, моніторингу бідності, формування споживчого кошику, розрахунку прожиткового мінімуму, комплексної оцінки стану ринку праці тощо.

Головне управління статистики в Одеській області звертається до мешканців Одеської області з проханням у разі відвідування вашого помешкання працівником Головного управління статистики в Одеській області надати згоду на участь в обстеженні.

При відвідуванні домогосподарства фахівець з інтерв’ювання повинен назвати своє прізвище, ім’я та по батькові, обов’язково пред’явити посвідчення, на якому є його фото та гербова печатка Головного управління статистики в Одеській області.

Вся отримана інформація матиме виключно конфіденційний характер, що гарантується законами України «Про державну статистику» та «Про захист персональних даних».

Головне управління статистики в Одеській області


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.